Aallokkoa Emäsalossa
Neljänteen päivään starttasin hyvissä ajoin jo kahdeksalta. Tarkoituksena oli päästä Emäsalon ohi, ennen kuin tuulet yltyisivät. Edellisen illan tiedot tuulesta eivät pitäneet kutiaan ja jouduin kohtuulliseen tuleen Emäsalon länsipuolella. Matkanteko muistutti enemmän klossaamista kuin eteenpäinmelontaa. Kovimpiin aaltoihin käänsin kajakin suoraan aaltoa päin ihan turvallisuusyistä. Vauhti tippui parhaimmillaan/pahimmillaan alle 3km/h. Puskemisen jälkeen maistui kunnon välipala, vaikka kilometrejä oli vasta kymmenkunta. Furuholmin kohdalla Sipoossa mietin: tauolle vai paahdanko kotirantaan. Tauolle Furulle. Koko päivän kun oli ollut tarkkana aaltojen kanssa, niin pieni herpaantumin katsellessa sopiivaa maihinnousukohtaa. Peini herppantuminen, sivuuaalto, tasapainon menetys ja melojasta tuli uimari. Viileätähän se merivesi oli, vaikka oli kuivapuku. Kuivaa päälle vai nopea tauko ja matkaan. Nopeaa tauko ja matkaan. Vielä riitti puhtia, kun täytyi saada lämpöä kehitettyä. Kevyeen my...
Moi, todella hienosti olet mennyt eteenpäin. Ja pizza on kajakkien polttoainetta, varmasti maistui. Tsemppiä reissuun. Seuraan nyt loppumatkan. -vesa
VastaaPoistaKokis on myös hyvää polttoainetta ja sitä on vielä 1 1/2 jäljellä.
VastaaPoistaOliko Kristiina yhtä tyhjä kuin Kaskinen neljä vuotta sitten! Ainoa missä oli henkeä, oli vierasvenesataman rantabaari 😄
VastaaPoistaKaskinen oli aika tyhjä. Kristiinankaupungissa oli elämää, sillä oli koulujen päättäjäiset. Pizzalle sai jonottaa puoli tuntia pöytää.
VastaaPoista